Share
Scroll down

Despre
Noi

KXL ESTE LOCUL IN CARE VIZIUNEA UNEI ECHIPE DINAMICE, CU MULTIPLE DIRECTII DE SPECIALIZARE, CONTRIBUIE CU ENTUZIASM LA AFIRMAREA ARHITECTURII CONTEMPORANE! DE PESTE 16 ANI.

Cine suntem

KXL este locul in care viziunea unei echipe dinamice, cu multiple directii de specializare, contribuie cu entuziasm la afirmarea arhitecturii contemporane! De peste 16 ani, activam si evoluam in acest univers fascinant, cu dorinta de a dezvolta parteneriate de lunga durata alaturi de clienti si de a dezvolta proiecte din ce in ce mai diverse si complexe.

Care este principiul nostru?

Principiul abordarii noastre se bazeaza pe inspiratia din natura si felul in care ea echilibreaza toate elementele intr-un cadru placut oricarei priviri. Astfel, folosim design-ul, materialele si lumina naturala in concepte creative, deopotriva sustenabile si estetice.

Pentru a fi alaturi de clientii nostri si pentru a raspunde nevoilor lor, am diversificat gama de servicii si punem la dispozitie un pachet de servicii profesionale integrate, care includ arhitectura, designul, restaurarea, urbanismul, serviciile tehnice, consultanța în ingineria civilă, industrială și construcția de drumuri. Ne-am dorit sa putem oferi un parcurs eficient in implementare si siguranta calitatii pe tot parcursul desfasurarii proiectelor si pretuim aceste directii in tot ceea ce facem.

Cum lucram?

Pentru noi este foarte importanta mentinerea unei colaborari stranse si proactive cu toti clientii, pentru a putea identifica si transpune in solutii durabile, cerintele acestui domeniu dinamic si frumos. Ne mentinem deschisi din dorinta de a imbunatati calitatea proceselor, conformitatea cu reglementarile si satisfactia clientilor.

Mai mult decat atat, oferim solutii profesionale, consultanta in toate fazele proiectelor si asistenta tehnica pe parcursul desfasurarii constructiei. Dorim sa livram rezultate la standa rde inalte de calitate si sa mentinem claritate in relatia cu clientul. Astfel, utilizam variante de software profesional, de la producatori renumiti in domeniu, iar cu ajutorul BIM realizam imagini 3D cat mai realiste, pentru a prezenta cum arata proiectul finalizat.

01.
0
Proiecte finalizate
0
Clienti multumiti
0
cladiri realizate
0
premii castigate
© kxl 2019 / Toate drepturile rezervate.
Sus in pagina